Quichen teko alkaa pohjan valmistamisella.
- 150 grammaa voita
- 4,5 - 5 dl venhäjauhoja
- Vettä
Täytteiksi tuli tällä kertaa parsakaalia, paprikaa ja possun kylkisiivua.
- 100-150 g possun kylkeä
- parsakaalia
- ½ paprika
- 2dl kermaa
- 3 kananmunaa
- Suolaa
- Pippuria
- Timjamia
Paista kylkisiivut pannussa todella rapsakoiksi. Leikkaa parsakaalista noin 10 kukintoa ja siivuta paprika. Murenna rapeat kylkisiivut esipaistetun piirakkapohjan pohjalle ja levitä parsakaalit ja paprikat tasaisesti niiden päälle. Sekoita kerma ja kanan munat ja lisää joukkoon pippuria, suolaa ja timjamia. Kaada seos piirakkapohjaan niin, että kaikki täytteet peittyvät. Paista uunissa 200 asteessa kunnes piirakka on kohonnut ja ruskistunut pinnalta.
Oijoi, ton on pakko olla suoraan taivaista! Näyttää todella hyvältä! Laiteitteko siihen juustoa ollenkaan?
VastaaPoista-Masu
Tää on kyllä tosi hyvää, varsinkin rapsakka possun kylki sulaa suussa. Juustoa ei laitettu yhtään. :)
VastaaPoista