Istuimme miehen kanssa sohvalle, otimme viinilasit käteen ja aloimme selata kokkikirjoja. Perjantaina syötäisiin kunnolla, koko komeus, alkkarit, pääkkärit ja jälkkärit. Lopputulos nähtävissä tässä ja seuraavassa postauksessa.
En tiedä yllättääkö ketään, että alkuruuassa oli katkarapuja ja avokadoa. En kuitenkaan bloggaa uudelleen samaa alkuruokaa kuin aikaisemmin, ei huolta. Kyseessä on ehkä jo retroksikin määriteltävä katkarapucocktail! Epätrendikkyydestään huolimatta oli erittäin maistuva.
Katkarapucocktail (4 hengelle)
- 1 kypsä mango
- 1/2 kurkku
- 1/4 vesimeloni
- 1 avokado
- 250 grammaa katkarapuja
- 1/2 punainen chili
- 4 ruokalusikallista limen mehua
- kourallinen tuoretta korianteria
- suolaa
- pippuria
Tee sitten kastike. Voit käyttää tehosekoitinta tai morttelia. Sekoita yhteen chili, limen mehu, korianteri ja suola sekä pippuri. Kaada kastike hedelmien ja katkarapujen joukkoon. Sekoittele hieman ja annostele laseihin. Valmista!
Ehkä tässä vaiheessa voin jo kertoa, että tuota jälkkäriä ei kannata odottaa. Innovatiivisuus loppui ja kaupasta lähti mukaan Daim-patukat jälkiruuaksi. Mies söi omansa ennen ruokailua. ;) Täytyy myöntää, että jälkiruuat ei oikein minulta luonnistu. Tykkään enemmän kokata ruokaa kuin leipoa. Olen liian suurpiirteinen leivontaan, siinä täytyy noudattaa reseptejä piiruntarkkaan, ettei homma läsähdä aivan täysin. Ja Daim toimi oikein mukavana lopetuksena perjantai-illan nautiskelulle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti