- katkarapuja
- lime
- persilja
- valkosipuli
- voi
- pippuri
Tein pihville katkarapulisukkeen ja sain aikaiseksi yksinkertaisen surf and turf-aterian. Ennen pihvien paistoa kannattaa esivalmistella katkarapulisuke. Katkaravut täytyy tottakai ensimmäiseksi sulatella. Revi persiljaa mortteliin, lisää mukaan valkosipulin kynsi, oman maun mukaan limen mehua sekä pippuria.
Tässä välissä paista pihvit. Siispä voita ja oliiviöljyä pannulle. Pannu kuumaksi ja pihveille lämpöä pari minuuttia molemmin puolin (tai enemmän, mikäli tykkää kypsemmästä). Valmiit pihvit voi kääräistä folioon odottamaan lisukkeen valmistumista. Laita pannulle hieman voita (noin 1 rkl), kaavi morttelissa oleva tahna pannulle ja sekoita. Kaada joukkoon katkaravut. Pyörittele pannulle hetki ja lisää tarvittessa suola ja valmista on.
Jotta homma ei käynyt aivan liian lihaiseksi valmistin vielä salaatin varsin yksinkertaisista aineksista. Revin lautaselle rukolaa ja paloittelin mansikoita sekä vuohenjuustoa. Päälle hiukan mustapippuria ja balsamicoa. Ainakin minun suun sai hymyyn tämä ateria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti